Livet

Hej vänner.

Hur är livet just nu? Bra. Jag skulle kunna säga nej jag har sååååå mycket att göra men jag väljer att se det positivt. Jag har en dålig vana av att överdriva saker upp över öronen på mig själv. Jag kommer att hinna med livet denna vecka. Jag tror det är ett bra förhållningssätt. Att tänka det är klarar vi osv osv osv. Såklart kommer man ingenstans i livet av att tänka i negativa banor.

Nu till livet.

I lördags var det fest hos Andreas i min klass vilket var väldigt roligt. Jätte kul alltså. I söndags var det box. Jag och Emma boxades ni förstår. Jag fokuserar väldigt mycket på teknik för att lära mig rätt men jag måste säga att även det är himla roligt. Bästa boxet <3 I dag så var det två lektioner i skolan, sedan piano lektion och efter det lite träning. Sedan lagade lilla syster världens godaste veggorätt nudelsoppa. Jag brukar inte tycka om nudlar men denna var jätte god 😀 . Nu har jag skrivit en del på en uppsats. (Och hunnit med att äta popcorn och kolla på film hehe). Jag tror att jag ska avsluta kvällen med lite yoga.

Mina nya bilder vägrar ladda upp sig själva på bloggen fortfarande MEN jag ska bjuda på en gammal bild.

Gunnar

Jag och bästa bebis Gunnar. Såå söt.

Kramar,

Nellie

 

Continue Reading

Ny passion i livet

Hej vänner.

Som rubriken lyder har jag en ny passion i livet, denna gynnar dig om du har ont i ryggen eller nacken, är stressad eller lyfter barn mycket (som jag gör), yoga. Jag började med en yoga utmaning på youtube och det var verkligen en toppen grej visade det sig. Det ska förstås ni vänner också testa, länk här.  Det är kul att man kan hitta nya saker i livet. Jag kan försäkra er om att yogan minskar stress eftersom jag cirka är jordens mest stressade person. Jag trodde dessutom att jag inte var en yoga tjej. Alltså att rastlösa jag inte skulle klara av att fokusera på andning och att stretcha ut kroppen, men jo det går. Och nej du behöver inte vara jordens vigaste person, jag är långt ifrån vig. Detta var ett tips från lilla mig, hihi.

Jag ska försöka bli lite bättre på att skriva här om livet och alla tankar i livet.

Ha en toppen helg nu vänner, för mig väntar först och främst en lördag med jobb.

Kramar,

Nellie

Continue Reading

En måndag i januari

Hej vänner!

Nu är snart denna måndagen förbi. Måndagen har bestått av två lektioner, en piano lektion, fika med vänner och sen så var det min tur att laga vegetarisk mat i dag vilket slutade i katastrof. Jag hade tänkt gör prästostpaj men ändrade mig till tomat och lins pasta sås. Det blev fruktansvärt, nästa gång gör jag pajen, hehe.

I livet denna vecka är det ganska mycket plugg att få gjort, en del saker ska göras nu och andra större arbeten ska lämnas in senare men behöver jobbas på de med. Jag ska dock försöka att ta det lugnt med livet och inte stressa för det.

Ha en bra vecka vänner! (Jag såg på instagram ett gäng som ”skålade in veckan”, vilken toppen idé! Istället för att få ångest både vi fira faktiskt. Ny vecka, nya utmaningar, nya möjligheter och nya erfarenheter.)

Kram,

Nellie

 

Continue Reading

Otur i livet i dag

Hej vänner, som rubriken lyder har jag lidit av otur i dag.

Det började med att jag stressade järnet innan jag skulle cykla till tåget. Jag krabbade med att steka en hamburgare för att hinna äta innan avfärd. När den väl var klar tog jag en tugga, sen gick det inte mer. Jag och kött är inte bästa vänner längre.. Sedan cyklade jag i 15 minus, vilket gjorde att jag förfrös delar av fötterna. Väl på plats på stationen var tåget inställt men det gick ett en kvart senare så det tåget tog jag. Väl på stationen i stan körde bussen förbi mig så jag hann inte med mitt efterlängtade spinning pass :'( . Nu ska jag dock sluta klaga för något bra hände efter detta! En äldre dam på gymmet hörde mig prata i telefon om mina förfrysningsskador , hon förklarade att det finns ett ända botemedel och det är ullstrumpor. Nu är därför ullstrumpor inhandlade och livet kan förhoppningsvis återgå till det normala. Efter gym, pratstund med dam och inhandling av strumpor väntade jobb. Det var kul att vara tillbaka på jobbet igen och jag ser fram emot resten av terminen 🙂

 

I helgen måste jag ta tag i livet, det vill säga skolarbete, städning och pianouppgifter mm. Hoppas ni får en trevlig helg vänner!

Kram/Nellie

 

Continue Reading

Redan onsdag vänner..

Hej. Som rubriken lyder är det redan onsdag för er som hade missat det.. Tiden flyger verkligen fram.

I dag började dagen med Engelska då jag och min grupp förberedde oss inför en kommande debatt med bästa ämnet att debattera för 😀 . Efter lunch gick jag och tjejerna och fikade på espressohouse vilket var jätte mysigt. Sedan hade jag någon lektion till innan jag åkte mot gymmet. Det var inte lika hysteriskt på gymmet som det har varit de senaste dagarna så det var skönt 🙂 Nu sitter jag och pluggar lite natur, matens väg genom tarmarna och om det är roligt är upp till var och en att avgöra.. Men mitt betyg blir helt ok.

Jag har varit så upptagen och stressad i mitt liv att jag har haft ca noll fritid. Visserligen har jag inte särskilt mycket fritid nu heller men jag skulle verkligen vilja ta tag i en ny bok eller serie. jag får se när livet ger det en möjlighet. Om den dagen aldrig kommer får det bli efter studenten 🙂 🙂 🙂

Nu har mina bilder laddats upp på datorn men de går inte att ladda upp här.. Livets liv vänner livets liv 🙂

Kramar,

Nellie

 

Continue Reading

Helgen

Hej vänner!

I fredags gick jag (för första gången) och många av mina fina vänner ut vilket var jätte kul och mysigt. Förutom att några människor var väldigt saknade hade det verkligen inte kunnat bli bättre. Dock tog jag en bild (som inte ens jag tog, Erika tog den)!! Hallå vad hände? Ni fina vänner som eventuellt, kanske, möjligtvis tog en bild kanske vill skicka den?? Jaja livet fortsätter utan bilder (men det är lite sorgligt).. Jag vill verkligen säga att för er vänner som var med och ni som inte var med är jag jätte tacksam för. Vad vore livet utan er? Svar ingenting.

Dagen efter beställde Emma, mamma och jag en balklänning. Inte den jag hade tänkt utan en ny som vi hittade. Jag sa yes to the dress och allt var det heter. Tänk att snart är det bal (typ snart).

I dag söndag så sov jag väldigt länge och sedan pluggade jag lite. Nu ska jag ta tag i lite jobb eftersom att jobbet drar igång denna veckan.

Det här blev ett bildlöst inlägg eftersom att den ända bilden jag (läs:Erika) tog har tyvärr inte laddats upp på datorn 🙁

Kramar,

Nellie

 

Continue Reading

Livets liv har hänt

Hej vänner!

Allt i livet har hänt utan att jag har hunnit skriva här. Det har varit jul och allt vad det innebär. Exempelvis innebär det att julkalendern är slut men även min choklad kalender är slut. Jag hade en kinder maxi choklad kalender, det var inte samma sorts choklad bit varje dag och det var ofta bitar fyllda med vita choklad. Det var den bästa chokladkalendern jag någonsin haft. Jag genomgår livets förlust just nu… Hehe.

 

Efter jul var vi i Trysil. Det var världens mysigaste stuga som läskigt nog innehöll tusentals läskiga troll. Det blev massa varm chokladdrickande vilket gjorde mig lycklig. Det blev förstås skidåkning också. Jag kan konstatera att för att undvika kyla och ha möjligheten att ta sig ner för fler backar (alla helst ju) så ska man åka lite längre fram.. Men jag klagar inte, bara tipsar.

Jag uppdaterar mer om livet senare.

världens bästa choklad kalender

Choklad kalendern som kan vara det bästa som har hänt mig.

världens bästa dryck

Denna dryck drack vi massor av. Förmodligen är det världens bästa dryck. Slår nästan livet själv.

w och n

Wilma och jag ute och åker första dagen på det nya året. Det finns nog inte något bättre sätt att börja ett nytt år på.

frukost

Rasmus fyllde år och då överraskade vi honom med frukost. Förstås innehöll den livets dryck, varm choklad.

Trysil

Såhär kan det se ut i Trysil.

Kramar,

Nellie

Continue Reading