Sportlov

Hej vänner!

I dag blev det sportlov och mamma fyller år, grattis till dig!<3

Jag ska seriöst skriva mer, för att minnas detta halvår i livet.

Lite kort om denna vecka är:

I måndags, debatt ett av mig, Ebba och Anna blev gjord, den gick bra. Sedan mer debattlysnande och piano lektion.

I tisdag, hade vi en lektion där vi kollade på film=bra liv. Jag och Wilma missade skolluchen och fick istället äta laxsoppa på coretto, bästa laxsoppan i livet, tips. Sedan blev det träning och teater.

w

I onsdags lyssnade jag på debatter och sedan fika med Wilma, därefter träning, därefter var jag hos Rasmus och fann världens sötaste underbaraste minsta visp. Dessutom var jag och Wilma (ej planerat) twins.

W

visp

won

I torsdag blev det lite till debatter, sedan jobbmöte.

 

I dag, fredag hade vi eget arbete så Wilma och jag gjorde lite GA och sedan shoppade vi lite och fikade lite mer. Sen firade jag mamma. Jag började dessutom dagen med att baka frallor=livets godhet.

kaffe

frukost

Detta var min vecka hittills vänner.

Kärlek,

Nellie

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *