Jag är femton eller hur?

Hej Vänner!

Jag satt precis och skulle förbättra en text där jag hade beskrivit att jag har tagit teaterlektioner i fem år. Då tänkte jag ”nej det kan inte stämma det måste vara i högst fyra år”. Så jag räknade efter och det visade sig att jag har gått på teatern i sju år. Jag upprepar SJU ÅR. Jag pratar hela tiden om att ”tiden springer iväg” men nu har det faktiskt gått fullständigt över styr, hehe.

Jag har haft ett mysigt sportlov och tänker att jag skriver mer om det imån, när jag skriver om hela februari.

I dag var det vår väder och jag sprang för första gången för i år ute. Väldigt underbart faktiskt <3. Förhoppningsvis kan det bli vår nu 😀

Vi hörs imån.

Med kärlek,

Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *