Februari 2016

Hej vänner!

Nu är det sista februari vilket betyder att februari är snart förbi. Därför  kommer en utvärdering av månaden så vi kan ta med oss de som gått bra och förbättra de som vi anser gått mindre bra till nästa februari. Skojar men är inte rolig vet 🙂 detta inlägg görs för att minnas 🙂

 Jag åt jordgubbar, mums. Snart är det faktiskt sommar. Vi var på pizzahut och gjorde glass, Wilmas blev lite bättre än min. Det var också semledagen vilket firades trots att det inte är min favorit.


Det blev alla hjärtans dag och världens bästa pojkvän lagade god mat och jag fick minst fem kilo godis, mums. Wilma och jag åt stans godaste laxsoppa.


Wilma och jag var twins vilket förstås var planerat!! Vi fikade världens godaste chailatte. Världens bästa lärare bjöd på fika i skolan, bästa<3 Hos Rasmus fann jag världens minsta visp och blev förälskad på en gång, så söt<3


Jag var ledig en fredag och firade det med god frukost<3 Jag och Wilma fikade på god varm choklad som var väldigt söt. Jag och bästa tjejerna hade taco-kväll/ myskväll hos Wilma.


Efter övernattningskalaset fikade jag med Emma och Elin, mysigt. Sen åt jag och familjen mat på en herrgård.


Fler bilder ifrån herrgården där jag beställde en god efterrätt som jag bara åt halva av för sedan tog servitrisen den ifrån mig när jag var på toa 🙁 Aja samma dag gick jag ut med ett gäng tjejer som jag tycker mycket om, kärlek till er! <3

Det här var mitt februari, bra månad 🙂

Med kärlek,

Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *