Mars 2016

Hej vänner!

Här kommer, som utlovat, historien om Mars 2016.


Sofie fyllde nitton. Helt galet, sjukt och oförståeligt nog så är Sofie nu nitton år. Det betyder att även jag blir nitton i år. Vilket i sin tur betyder ett år kvar som tonåring. Detta bör vi inte fortsätta diskutera med risk för tidernas förvirring om hur  detta hände och uppstod. Iallafall firades Sofie genom att vi åt pizza och sen gick ut. Bra kväll med bra tjejer.


Lovers and friends minus Ebba<3 Även Erika fyllde nitton. Vilket firades med utgång. Förvånande nog tog jag noll bilder den kvällen. På bilden befann sig jag, Erika, Ebba och Wilma i bästa Lund<3


Jag klippte mig korthårig, testade på livet som idrottslärare, badade i ett turkost havsbad och gick många soliga promenader, bland annat runt sjön.


Utsikt över Lund och glassätande i ett soligt Lund.


Lund<3 och en solig mars dag i skolan.


Jubileum med mina systrar på Facebook, vilket firades och uppmärksammades av många (inte). Men detta måste betyda att jag har haft Facebook i fem år. Det får mig och undra hur många timmar, dagar och veckor jag har spenderat där totalt. Det är nog något vi bör fundera över. Vad gör vi med vår tid?


Det var ju påsk också. Det firades men inga bilder förutom denna togs. Den är oerhört påskig, jag vet. Några timmar efter blev jag magsjuk..

Detta var mitt mars 2016.

Med kärlek,

Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *