Berlin

Hej vänner!

Berlin var en fantastisk resa. Inte för att staden var fanatisk utan för att det var en fantastisk tid med fantastiska vänner och upplevelser. 

I bussen lekte vi lekar, pratade om livet, skrattade och grät. Livet går upp och ner men alla fina vänner återstår. Tack för att ni finns.

Väl framme i Berlin så åkte vi på en rundvandring i stan med livets bästa guide. Hon var rolig och ärlig i alla lägen. Dessutom var hon hjälpsam. Nu hyllar jag henne till livet men vi behöver fler som henne. Särskilt Tyskland där personal ofta tyvärr var rätt otrevlig. Vi var vid Berlin muren och andra sevärdheter. Bland annat Hollicast memorial. Senare i veckan var vi på ett museum och fick se en bunker som aldrig användts i livet och slutligen ett koncentrationsläger. Det sistnämnda var en väldigt sorglig upplevelse.

Det som var bäst med resan var att då umgås med alla fantastiska vänner, att på egen hand med er få se Berlin, shoppa, äta ute och prata i telefon genom hotellets telefonsystem. Bästa ni, vad vore livet utan er? Svar: precis ingenting.
Alla bilder är tagna av fantastiska Wilma.

Med kärlek,

Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *