April 2016

Hej vänner!

Här kommer en summering av april 2016.

Jag och Wilma lämnade in GA. Alltså är GA över och det känns rätt overkligt. Det är mycket som känns overkligt just nu. Det firades i alla fall av skolan. Jag hade även myskväll med Wilma och Sofie då vi åt livets godaste fruktsallad med vitchokladsås. Det får vi göra snart igen. Vilma K fyllde 18 år, grattis till detta. Det firades med fest men den enda bilden jag har från festen är den väldigt bleka på mig och Ebba. Jag lovar att vi inte är så bleka längre 😮 !! Jag och Wilma orsakade lite kaos när vi tappade hennes ytterst moderna popcornmaskin. Jag brände halvt av mig fingret på köpet. Förlåt för detta!! Jag är tyvärr inte insatt i hur de uppgraderade popcornmaskinerna fungerar. Ändå tog jag förstås på mig ansvaret att ansvara för produktionen av popcorn…


Vi åkte till Berlin!! Livets sista läger och klassresa :'( (Troligen kommer jag vara klassförälder, sitta i föräldraföreningen och vara med i styrelsen i alla de föreningar som mina barn kommer att vara med i eftersom jag tycks ha så otroligt svårt att skiljas från allt som skolan och fritidsaktiviteter har att göra med). Resan var toppen. Vi åt på favostället vapiano två gånger. Pastapesto basilika, min favorit och deras CEASARsallad vilken var jätte god. Dessutom fick vi hotellfrukost varje dag. Bästa i livet!!


Vi upptäckte först stan med hjälp av guide och sedan själva. Wilma fotade vilket gav fantastiska bilder. Vi åt god mat och shoppade. Jag förälskade mig i mitt nya läppstift och tycks inte kunna leva utan det.


Vi  var vid Berlin muren och OS Stadiumet bakom mig och Wilma och som ni ser var vi mycket glada över  att vara där. När vi först kom till Berlin såg staden ganska trist ut med massa betong och plast men efter att vi vandrat runt så fann vi även vackra platser.


Väl hemma så kom solen fram, Elin kofirmerade sig och jag fick en fantastisk  kostym  till  sista ( :'( ) föreställningen. Dessutom var vi på livets sista studentfest på årets mest hektiska vecka. Den var helt okej kul, som ni ser var vi väldigt juliga.


Mösspåtagning var det också på livets stressigaste vecka. Vi hade mysig förfest hos Emma och åt de största Pizzorna i livet!! Jag tog bilder med bästa Maja och låtsades för en stund att jag var Marilyn Monroe. Festen var jätte rolig fram till att jag, på grund av att jag stressat hela veckan kaosade upp allas tillvaro, förlåt för det.

Med kärlek,

Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *