Bästa prideloppet, chokladbollensdag och svåra konflikter i livet

Hej vänner!

I går var en solig dag, på vilken jag och Ebba sprang vårt sista skollopp på vilket råkade vara ett fantastiskt pridelopp, prideveckan till ära. Därför var jag och Ebba vårt färggladaste oss. Det var väldigt trevligt faktiskt, att springa i det bästa vädret i kombo med världens bästa träningskläder är en grym motivation. Efter loppet (fick) VANN jag och Ebba (väldigt duktiga, vet) varsin celcius, vilket är nån form av sockerfri dryck. Den drack vi vilket resulterade i kaos, tyvärr fungerade inte vi så bra av att dricka den dryck, hehe. Därför blev det kaotiskt när vi skulle boka biljetter till studentveckan… Men det ordnade sig tillslut och vi har nu biljetter till främst de dagar vi vill gå. Det var dessutom chokladbollensdag och skolan bjöd på chokladbollar, OM man gav alla uppgifter om HELA sitt liv. Vi skrev i mail, mobilnummer, HELA personnummer, adress, klass, FÖDELSEORT mm, väldigt värt för chokladbollens skull men de kommer antagligen hemsöka oss när vi slutar om en månad.. Nu när de har ALL information som de behöver.. Efter detta hade vi ledarskap då vi tränade på att lösa konflikter. Jag skulle lösa MAJA S och F och Wilmas dilemma vilket var att Wilma ville köpa likadan bikini som någon av dem, som ni hör var det klassens mest svårlösta konflikt som jag tror i alla fall nästan löste sig. Efter lektion pyntade Wilma och jag skolan med reklam om vårt GA (kom och kolla 🙂 🙂 🙂 ). Sedan tog vi färden till Gemla (Wilma som är världens snällaste skjutsade mig ut till Gemla för att hämta ett par skor så jag kunde mäta min balkkänning efter dem, tack snälla du, jag är skyldig dig livet). Sedan gjorde vi lite ärenden, vilket var mysigt och sedan kom Rasmus och hämtade mig. Bra dag i livet 🙂 I dag har jag teater och innan de måste Wilma och jag jobba gärnet med GA presentationen.

Ha en bra dag i solen vänner!

pridelopp

Kärlek,

Nellie

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *