livet den tolfte maj 2016

Hej vänner!

Livet den tolfte maj 2016 har bestått av sovmorgon, för att sedan ta sig till skolan för att lyssna på intressant föreläsning om att resa i väg som volontär, för att sedan sitta i skolan till klockan halv sex med Wilma för att skriva, därefter av teater repetition och nu av att något fruktansvärt har hänt: jag har ont i halsen TRE DAGAR innan föreställning.. 🙁 Skicka gärna era bästa tips för att slippa detta 🙁 Förutom halsontet har dagen varit toppen.

Jag tog en bild i dag med.

Det är jag på bilden och jag tog bilden själv. Detta händer inte ofta och något som aldrig händer är att jag tar en bild på mig. Jag är cirka personen som inte kan ta bilder på mig själv som ensamt motiv. Det är nog så att jag inte är helt bekväm i det hehehehehe. Men ibland händer det, så wow. Jag ska ta en bild imån med. Med ett nytt motiv, himla intressant ska detta bli 🙂 🙂

Hoppas ni har haft en bra dag!

Kärlek,

från Nellie som ber till gud att hon slipper bli sjuk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *