Efter sju år på scenen, kliver jag av..

Hej vänner!

Det är med stolhet och tårar rinnandes längs mina kinder som jag kan säga att jag har spelat min sista föreställning för min nuvarande teater grupp. Efter sju år, en himla massa föreställningar och möten med nya inspirerande och underbara människor, så kliver jag nu av scenen. Tänk att den sista föreställningen fick bli en klassiker, Romeo och Julia, det är ju helt fantastiskt. Jag har fått spela så många olika roller för helt olika publiker i både små och stora föreställningar. Det är jag väldigt tacksam över. Jag är även stolt över alla gruppens medlemmar, vilket arbete, vilket fantastiskt arbete vi har lagt ner och tänk så bra det har blivit. Jag känner att gruppen har bidragit med allt dom kan till mig och jag, allt jag kan till dem. Det känns som ett naturligt avslut samtidigt som det är så himla sorgligt. Vi har alla utvecklats något oändligt och många har, eller ska nu gå skilda vägar. Jag är en av dem. Jag vill dock att ni ska veta att ni finns alltid i mitt hjärta och jag kommer aldrig någonsin att glömma någon av er. Troligen kommer jag spela teater igen i mitt liv eftersom det är något av det roligaste jag vet, men även om jag inte gör det så har jag teatern att tacka för väldigt väldigt mycket. Den har hjälpt mig i allt mitt skolarbete och på mitt jobb, men framför allt har det hjälpt mig att kunna förstå och acceptera andra människor. Teatern kommer för alltid förbli en stor del av den jag är.

Efter sju år på scen, kliver jag av.. Tack för de absolut bästa åren i mitt liv <3

Med kärlek,

Nellie

<3

romeoochjulia

<3<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *