Lilla syster fyller femton i dag

Hej vänner!

Min lilla lillasyster fyller i dag femton. Så stort grattis till dig älskade du!

Denna tjej är helt otrolig, hon inspirerar mig varje dag med sina starka åsikter, kreativa tankar och sin alldeles egna personlighet. Wow att du är hela femton år. Det är sjukt eftersom att jag fortfarande är femton, snart har du bara ett år kvar i grundskolan sen ska även du börja på gymnasiet (gymnasiet som jag snart slutar). Mitt rum nu fyllt med alla dina saker för att ditt rum ska kunna vara städat, frågan är hur länge vi ska ha det så här? Du är i varje fall förlåten i dag <3. Jag älskar dig, världens bästa person.

Mina dagar består för tillfället av att jag gör saker medan mina tankar hela tiden förklarar för mig att det var sista gången. För det är så himla mycket som är sista gången. Men vet ni (Nellie)? Allt behöver inte vara så dramatiskt! Den sista föreställningen vara inte min sista i livet utan den sista med den gruppen. Den gruppen har gett mig allt i livet de kan ge och jag har gett dem allt jag kan ge. Mina vänner på samma skola är i dag fantastiska på att hålla tal, ja vi skulle kunna gå ett år till och bli ännu lite bättre, men vi kan det tillräckligt bra nu för att kunna använda oss av den förmågan själva. Så till alla som är lika dramatiska som jag, inse med stolthet att ni är tillräckligt klara för att gå vidare. HURRA vad bra!

Med kärlek,

Nellie

IMG_1886

Hon den bästa<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *