Något som är svårt att förstå<3

Ja men Nellie allt i ditt liv är ju för tillfället svårt att förstå, ta in och acceptera!!!

Ännu en sån sak har skett. Ännu en sån sak som är svår att ta på. Ok!? ok!?

 

I dag har jag och en person som ni kanske känner eller inte känner varit tillsammans i ett år. Jag frågar mig hur, huuur det här hände??? Med det menar jag att det känns som att det har varit vi i en vecka. Dock känns det samtidigt som att det har varit vi sen tidernas begynnelse. Han är en toppen person som egentligen är alldeles för rolig, galen, snäll, äventyrlig, spontan, lättsam och underbar för mig. Så om jag ska säga några ord så blir det följande, Tack vännen för att du är din alldeles egna person som är olik alla andra jag någonsin träffat. Tack för att du driver mig till att göra nya saker. Tack för att du är galen och ibland för galen. Tack för att du inte låter dig själv dras med i min ibland överflödiga och oklara dramatik. Tack för att du är du.<3

IMG_9079

 

Med kärlek,

Nellie

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *