Livets känslor

Tänk dig dagen förre julafton, du är pirrig, spänd och du längtar. Samtidigt vet du att det är den sista julaftonen som du kommer att få uppleva, så du vill ta vara på den, njuta av varje minut, inte gå miste om något och du är lite ledsen över att det är den sista. Dagen före min allra sista julafton, det är mina känslor nu.

Jag har levt i ett virrvarr av blandade känslor i princip hela året. Lycklig, glad, längtan, rädsla, sorgsenhet och mycket mycket vemod. Det har gått så långt att nu när jag väll är nära ett avslut så har jag på senaste tiden varit känslokall. Jag har laddat så länge att när det väll är så pass nära då kommer inte de där känslorna. Jag hade min sista teaterlektion i dag. Min sista på sju år. De sju bästa i mitt liv. Under lektionen föll inga tårar, kanske tog de slut efter sista föreställningen. Men lektionen fick mig i alla fall att komma till insikt, komma ihåg och att minnas, och självklart kommer tårarna efter ändå.

Till teaterkamraterna vill jag säga en sak, tack för alla år, jag glömmer er aldrig<33

Med kärlek,

Nellie som tackar för hennes sista teaterlektion

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *