Maj 2016

Hej vänner!

Här kommer en summering av maj 2016.


Vännerna jag var hos Elise och gosade med massa djur, åt god mat och pratade om livet. Jag och Ebba sprang också skolans Pridelopp vilket var väldigt färgglatt och roligt. Vi vann en celcius och blev hyper. Drick aldrig celcius vänner..


Jag hade min sista föreställning med gruppen, så mycket kärlek, vemod och glädje. Vi åt god mat hos Wilma och pratade om livet. Elin fyllde år viket firades med ännu mera mat<3


Jag och bästa människan hade varit tillsammans i ett år. Vilket givetvis firades med mat<3 jag och vännerna fikade vid sjön och pratade om livet givetvis och hejade också på alla som utförde triathlon. Jag lämnade in mitt sista arbete på gymnasiet. Det känns sjukt och skriva det men det är sanningen.


Linn fyllde arton vilket resulterade i bästa kvällen. Grattis till Linn. Vi hade pubrunda vilket som vanligt resulterade i både kul och kaos. (Mitt nya utryck, kul och kaos)

Med kärlek,

Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *