Juni 2016

Hej vänner!

Nu är juni 2016 förbi och det har varit en månad som vi minst sagt kommer minnas för all tid framöver. Här kommer en sammanfattning.

IMG_0060

Vi inledde juni med bal. Finns det ett bättre sätt att inviga en månad på? Jag och Wilma och Sofie fick en bal tillsammans vilket vi alltid ville. Hela lovers and friends fick en bal tillsammans. Klassen fick en bal tillsammans. Jag och Rasmus fick två balar tillsammans. Balen var en dag att minans helt klart.

 

IMG_0061

Jag och några tjejer i klassen tog på oss uppdraget att fixa lakanen till flaket. Det var mysigt trots att vi blev ilurade mat som skulle kunna matförgifta oss tre dagar innan studenten och det var dessutom väldigt kallt. Det gjorde inget efter som det gav mig tillfälle att ha på mig min fina outfit på översta högra bilden. Bra outfit och väldigt mysigt men jag hade förstås inte fattat vad som skulle hända om tre dagar. Texter till flaket:

Hej! Är det okej att ta studenten hemifrån? /SP3C 

Studenten… Rätt eller fel??? Så gör vi!!!

sjukanmälan@procivitas.se bakfylla är också en sjukdom.

Nu drar procivitas eliten. (Bra improviserat val av vi som fixade hehe).

Sedan var det dags för skattjakt med ett krångligt tema som jag förkortar för er som djur, tema djur (för att inte krabba till det). Jag var en nyckelpiga, Wilma en säl, Ebba en panda osv osv ni fattar. Väldigt väldigt vackra såklart. En del gjorde galna saker andra mindre galna. Jag simmade över sjön och åt fem äpplen. Vilket var värst? Tro det eller ej att äta fem äpplen på en gång är vidrigt, vidrigt!! Vi kom tvåa. Jag var nöjd med klassens teamwork men tror nog att vi hade förtjänat en första plats.

IMG_0063

Dagen innan vi tog studenten tog först och främst Maja studenten. Då började jag fatta lite att det snart var dags för mig. Jag fällde några tårar för de första klasserna som sprang ut trots att jag inte kände någon som gick där hehe. Sedan sprang Maja ut och hon hade en himla söt skylt, sötaste i livet. Sedan sprang också Sofie, Rasmus och Elise ut men inte i den ordningen. I vilket fall grattis till alla fina vänner som har tagit studenten.

IMG_0064

Sedan var det vår tur. En overklig och lite drömmig dag. Varje gång jag hör låten som klassen innan oss sprang ut till så är jag där igen. Då ryser jag och känner hur hjärtat slår. Det är en dag som jag tror att jag aldrig glömmer.

IMG_0065

Det blev midsommar och jag var i Stockholm. Det var inte direkt party party utan snarare middag/ parmiddag men det var trevligt det med. På midsommardagen var det väldigt fint väder så vi besökte havet och badade och solade. Därefter satt jag och solade på altanen och lyssnade på min bok det gav semester känsla och jag kände mig lycklig. Därefter grillade vi och pratade om rätt djupa saker långt in på natten.

Det är var Juni 2016 i stora och översiktliga drag. Nu börjar livet säger dom. Vi får se hur det blir.

Med kärlek,

Nellie som faktiskt tycker att gymnasiet också var en del av livet, livets liv till och med

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *