Livet som det är nu

Hej vänner!

Livet som det är nu innebär ganska mycket jobb, att träffa vänner (så gott det går pga alla jobbar olika) och faktiskt rätt mycket löpning och promenader.

Lite bilder för att sammanfatta:

IMG_0058

Några av vännerna och jag åt på den väldigt mysiga restaurangen Umami Monkey. Jag åt en halloumniburgare vilken verkligen är att rekommendera. Vi hade inte träffats på länge och hade livets liv att prata om.

IMG_0055

Jag blev tipsad av en sann vän att det var tio kronor styck för milka på citygross. Det tog inte lång tid förrän jag var där. Milka = kärlek, kärlek som uppstod i Berlin. Berlin = kärlek och minnen <3.

IMG_0081

Jag och vännerna var på grace. Det var trevligt enligt mig och jag var mindre kaosig för första gången på länge.

IMG_0112

IMG_0124

Jag, Ebba och Emma skulle träffas för att dricka vin och jag tänkte att jag skulle åka hem 00.00. Jag kom hem 03.30, de bästa kvällarna är de spontana säger dom, dom har nog rätt. I alla fall var det jätte mysigt och trevligt.

IMG_0167

Jag och Rasmus har varit i Köpenhamn. Jag fick med mig ett fantastiskt läppstift och en byxdress som jag nu mera lever i, hem. Vi åt god mat och träffade livets sötaste servitör.

IMG_0186 IMG_0134

Jag har varit med familjen två omgångar vid havet i Skåne. Kallt i vattnet men rätt underbart ändå.

Med kärlek,

Nellie som tänker återkomma till livet på bloggen mera

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *