Livet det bara händer

Hej vänner!

Livet, ja det bara händer. Såklart egentligen. Jag har kommit in på en ny utbildning vilket innebär en nystart utan dess like. Det är förstås otroligt spännande men samtidigt nervöst. Välbehövligt vill jag lägga till. Innan studenten var vi nog alla så himla bekväma. Med det menar jag att vi kände till vår omgivning utan och innan, vi hade inget att vara nervösa för eftersom vi sedan länge hade funnit en plats och vi gjorde saker av vana. När jag tänker tillbaka på min första dag och det pirriga kring det så känns det avlägset. Det är skönt att leva ett liv som det vi kunde leva i trean. Alla är på något sätt bekväma och vana vid varandra. Knappast något är nervöst eller pirrigt längre. Ingen är direkt rädd för att ta plats eller höras. Alla är accepterade och egna individer som inte försöker efterlikna andra. Att gå ifrån det till att bli en ny elev än en gång är ett stort nervöst steg. Trots att det känns jobbigt är det jätte bra, jag tänker förklara min teori. Att vara nervös är det bästa du kan vara om du vill lyckas. Du kan använda din nervositet till något bra och det är ett bevis på att du är seriös med det du håller på att ta dig an. Innan de allra bästa föreställningarna, talen, proven och uppdragen som jag har utfört har jag varit nervös. Det är en bra krydda. Den får mig att försöka lite mer, den får mig att inse att detta är viktigt. Om jag inte är nervös innan exempelvis talet så blir det oftast inte lika färgstarkt, personligt och kraftfullt. Om du står inför en nystart, tänk på hur det kommer se ut om något år eller två. Då är vi där igen. Alla är egna individer och omgivningen är välkänd. Jag ser tokigt nog fram emot en nystart för att sedan hamna på det där trivsamma stället. Det är okej att vara nervös nu för vi ska alla ta oss an olika nya utmaningar nu. Vår tid är nu vänner <3.

IMG_0187

Med kärlek,

Nellie som vill peppa er alla nervösa vänner till att inse att allt kommer att ordna sig

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *