Juli 2016

Hej vänner!

Här kommer en sen uppdatering om hur livet i juli 2016 spenderades.

IMG_0255

Vännerna och jag var på grace och livet var toppen. Jag badade (en av de ytterst få gångerna den här sommaren). Rasmus tillverkade en himla god macka och jag och Ebba och Emma gick ut för att dricka vin och kom hem 03.30.

IMG_0256

Vi var i Skåne och badade, väldigt kallt i vattnet men annars super! Vi var på teater ännu en succé. Jag och Rasmus var i Köpenhamn vilket var ytterst mysigt och trevligt.

IMG_0257

På den vänstra bilden kan ni tro att jag var på festival, så är inte fallet. Det regande på teatern en skvätt. På den högra bilden var jag faktiskt på festival!! Det var otroligt trevligt och mysigt men otroligt snuskigt. Framför allt hade jag saknat de två tjejerna på bilden så det var över allt annat roligt att få träffa dem <3.

I övrigt så har sommaren bestått av sjukdom, då jag nu äter min andra pencelinkur. Dessutom en massa jobb vilket dels har varit roligt och dels sorgligt då det visat sig att mitt jobb kan få det att kännas ända in i själen.

Med kärlek,

Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *