Augusti 2016

Hej vänner! Det är sen några dagar tillbaka september vilket givetvis signalerar att augusti är förbi. Vi gick inte tillbaka till skolan i augusti (gamla skolan menar jag vänner) och det känns faktiskt inte sorgligt eller vemodigt. Jag tror att tiden för vemod är (för tillfället) förbi. Jag har börjat universitet vilket betyder massa förändringar. Andra dagen på skolan sa min lärare att vi kommer förändras av att gå en utbildning som denna. Hon sa att att vi kommer förändras som människor och så på livet annorlunda. Vi får se vänner jag är inte där än.

Tillbaka till augusti,

IMG_0317

För människor boende i vår lilla stad så betyder mitten/ slutet av augusti folkfest. Under denna var jag känslomässigt instabil. Inte en toppen helg alltså. En toppen dag var dock när jag Ebbs och Wilmis helgen innan nollningen började träffades för att äta världens godaste pasta pesto och samtala om livet. Jätte jätte mycket kärlek till er tjejer. Efter det drog nollningen igång och vänner, vänner VÄNNER!! Ni måste plugga innan ni har blivit för gamla för att gå på nollningen. När blir man det? Tja aldrig, en som nollades var 66 så japp. Men plugga någon gång i livet för ni vill uppleva det. Mitt hjärta tillhör förevigt Mexico. Sån gemenskap och glädje som det råder i lilla nollebubblan har jag tidigare inte upplevt. Så även om det är en ny klass och du är själv (jag var), gör det!!!

IMG_0318

Sista dagen på nolleveckan så var det sorglig avslutning dock skulle inga i mexico ut så jag följde med Ebba och hennes teknolog vänner. Det var trevligt och kaosartat (som vanligt). Jag valde den dagen att gå med i en väldigt blå nation. Gissa vilken?!

Sen började skolan. Det är trevligt men extremt extremt mycket. Det får jag berätta mer om en annan dag.

Med kärlek,

Nellie som ska återgå till att plugga 24h om dygnet som hon gör nu för tiden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *