September 2016

Hej vänner! Bättre sent än aldrig kommer historien om september 2016.

IMG_0397

Rasmus, Robert och company hade kräftskiva. Detta uppskattades enormt från min sida eftersom kräftor har kommit och bli något jag älskar. Jag kan faktiskt säga att jag som nästan vuxen är glad att man ibland prövar nya maträtter som man inte är van vid, för livet utan kräftor vad vore det. September bjöd också på fint väder. Super soliga och varma dagar är nu ett minne blott.

IMG_0398

Det soliga vädret bjöd på campus lunch utomhus!! Det kan jag tala om att vi inte gör nu, äter ute alltså 😉 . Jag klippte håret kort. Vi fikade ute dock var det sista utefikan pga började bli kallt. Jag åkte in på sjukhus pga allergisk chock. Varför är ännu oklart men de tror för tillfället att jag inte kan äta vete sex timmar innan träning och jag är utrustad med adrenalinspruta och medicin och det ska förhoppningsvis inte hända  igen.

IMG_0399

Emma och jag yogade och Emma var så färgglad att jag blev lycklig och nästan grät en skvätt. Wilma fyller år i oktober men firade sista september in i första oktober. Det var en väldigt mysig och trevlig stund. Grattis till Wilma på nittonårsdagen!<3

Med kärlek,

Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *