Oktober 2016

Hej vänner!

Här vänner kommer en sen tillbaka blick till oktober som jag själv inte ens minns.. Därför minns vi tillsammans!

IMG_0416

Händelseförloppet sker troligen i fel ordning och det är få bilder för jag hittar inte alla tror jag 🙁 Men jag och Ebba åt denna lunch, livets godaste och mest älskade lunch ska tilläggas. Det som tyvärr har inträffat är att den sjunde december på min födelsedag, slutade de att producera och sälja denna rätt. Katastrof!! Nu har vi bara minnet av den kvar..

 

IMG_0391

Sofie bjöd till drinkkväll (detta var alltså i oktober). Super mysigt som ni förstår och det var goda drinkar hon hade fixat <3

 

IMG_0378

Detta var en tjejkväll som skulle varit en myskväll som troligen slutade med en utgång. Många kvällar har gjort det. Men det ska vi inte klaga över eftersom det är en del av livets gång (det tycker i alla fall jag att vi ska intala oss vänner).

Jag minns tyvärr inte oktober bra. Men det måste dock betyda att det inte var en katastrofal månad. Hoppas att om ni minns oktober att ni då minns fina, mysiga, roliga och magiska stunder utan drama, panikångest eller andra otrevligheter.

Med kärlek,

Nellie som måste step up her game eftersom många tar hennes bloggnamn numera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *