November 2016

Hej vänner!

Här kommer historien om november 2016. Även denna månad i avsaknad på bilder pga min mobil gick sönder där i svängen.. Men återigen minns vi tillsammans!

 

IMG_0432 (1)

IMG_0436

IMG_0437

Halloween <3 Eftermiddagen var toppen eftersom jag och Wilma åkte runt och gjorde massa ärenden. Jag älskar och göra ärenden och min bästa person i livet att göra ärenden med är Wilma <3 Så massa kärlek till den eftermiddagen. Sedan fixade vi oss gänget tillsammans det var också super mysigt. Sedan var vi på förfest med Maja som var saknad i livet och andra goa tjejer. Tyvärr blev det en läskig kväll för Nellie efter det som hon aldrig vill återuppleva. Men allt innan kaoset är ett gott minne i mitt liv. Ni vänner är de mesta underbara.

IMG_0443

Den här frukosten rekommenderas som ni ser. MUMS!!

IMG_2270

Så här såg det ut till och från i november och jag älskade det!! Det hade gärna fått vara snö för min del. Mer snö åt hos och kommande generationer som inte verkar få uppleva hur underbart det är att åka pulka, leka ute en hel dag och drick varmchoklad antingen ute eller när man kommer in. Det är ju det bästa som finns <3 <3

IMG_2266

IMG_2268

Elise och Sofie for till Norge. Det firades med fest. Jag och Ebba var våra mest nyktraste jag. Var det tråkigt? Nej! Det var jätte mysigt! Mer varm choklad och alkoholfri glögg åt folket!! Sofie och Elise, älskade ni jag hoppas att ni lever livet eftersom det är en del av livets gång (i förra inlägget skrev jag att vi borde intala oss det men nu har jag funderat i ca fem minuter och kommit fram till att det ÄR en del av livets gång!!!!!). Jag hoppas att ni gör allt det där som ni trodde var för galet för att ni skulle våga/ vilja/ kunna göra det. Jag hoppas att ni får träffa galna/ underbara/ tokiga personer som ni skapar någon sorts andlig/ personlig/ unik kontakt med och förblir vänner för livet med. Jag hoppas att ni inser hur viktiga ni är för er själva och för varandra. Jag hoppas också givetvis att ni får mycket, mycket, mycket tid i skidbacken!! Vi ses snart för tiden går fort!

 

Med kärlek,

Nellie hon som, som sagt har insett att det som sker nu är en del av livets gång så tveka inte och om du tvekar ja då är tvekandet för tillfället en del av livets gång

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *