Dagarna i livet

Hej vänner!

Ni får inte veta vad som händer mig bara mina tankegångar nu för tiden. Därför kommer ett nytt tema som heter dagarna i livet där jag beskriver mina dagar.

I dag har jag varit i skolan hela dagen eftersom vi har sysslat med redovisningar dagen lång. Jag var i första omgången och först ut (alltså först först först). Men det gick bra och var en rolig och inspirerande tid. Vädret var toppen därför passade jag och R på att efter skolan gå ner till sjön och jag drack läsk med citron (citron är min nya kärlek i livet som jag tycks ha svårt att kunna leva utan). Typical svensk att vid först vårsolstimme springa till en uteservering och slå sig ner men det gjorde vi alltså. Därefter var det träning med Ebba på schemat. Det var ett roligt och bra pass där vi tränade genom de stora muskelgrupperna i kroppen. MEN, men men men efteråt kände jag mig inte helt nöjd. Vet inte var den ”inte nöjd” känsla kommer ifrån då den saknar anledning att befinna sig i mitt liv.

Efter en träningsvecka med två spinningpass och två helkropps styrkepass ser jag fram emot yoga i morgon.

Med kärlek,

Nellie som vill visar er dagarna i livet och inte bara tankarna om livet

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *