December 2016

Hej vänner!

Här kommer en väldigt sen sammanfattning av december 2016 (men jag vill verkligen ha all månaderna sammanfattade).

Jag fick ta fram min stora kärlek vilket givetvis är en choklakalender. Men inte vilken som helst utan kinder maxis!!!! Olika choklader varje dag, godaste chokladen, chokladen som ger mig mest kärlek och chokladen som jag älskar. Kinder maxi chokladkalender är det bästa som hänt Sverige.

Jag fyllde år vilket skulle ha firats med min favorit pasta pesto. Men pasta pesto restaurangen hade slutat med pasta pesto och min besvikelse var olidlig. Det var nästintill att jag ville ställa in min födelsedag. Om denna var god ändå? Givetvis ja, men livet utan pasta pesto är ett sorgset liv.

 

 

I födelsedagspresent fick jag det finaste N:et av R.

Jag och Maja och Wilma fikade afternoon tea vilket givetvis var ljuvligt.

Den obligatoriska minijulen blev av trots att de norska jenterna inte var på plats. Vi åt allt gott man kan tänka sig det vill säga julmust, tomtegröt och allt det goda julgodiset ni kan skåda ovan. Sen kollade vi på mysigaste julfilmen ensamma hemma och vi levde i julefriden som alltså befann sig i våra hjärtan.

Jag städade flickrummet för sista gången (trodde jag, jag har gjort det igen).

Jag ägnade mig åt den bästa och mysigaste studentlitteraturen jag läst! <33

Det blev jul vilket firades med släkt från alla jordens hörn vilket resulterade i att vi åt fransk julstubbe vilket var den bästa traditionen som jag ville fortsätta leva med förresten av livet.

Det var fest på juldagen och jag såg ut som på bilden ovan (jag tog en bild!! händer aldrig ju!!).

På annandagen var det utgången och sällskapet var bäst men själva utgången, not so much. Ur jag såg ut behöver ni inte kommentera då jag är medveten om sanningen.

Sista dagen på året firades med middag och spel med mina älskade tjejer Wilma, Maja och Linn, beskådande av raketer med föregående gäng och vännerna Maja F och S och det nya året dansades in med Ebba. Absolut en av de bättre nyårsaftnarna då de alltid annars slutat i kaos.

2016 var magiskt men också tragiskt. Det som inte var toppen var stress och drama. Det som var toppen var vänner, studenten, Berlin och andra utflykter. Tack till er som var med mig 2016, er vill jag inte leva utan.

 

Med kärlek,

Nellie som väldigt försenat nu summerat hela 2016

 

 

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *