Januari 2016

Hej vänner!

I dag är det sista dagen i januari därför kommer en summering av månaden.


Året började med skidåkning i Trysil. Vi bodde i mysigaste stugan och det var väldigt kallt. När vi först kom dit låg det ingen snö på marken men när vi lämnade Trysil hade det förvandlats till ett vinter land. I Trysil fyllde Rasmus nitton vilket firades. Sjukt, att vi blir nitton i år. När vi kom hem firades sista dagen på jullovet med taco-kväll med mysigaste gänget.


Jag hade min första utgång med bästa personerna dock fanns det personer som var väldigt saknade. Jag fikade på espresso house x antal gånger vilket var mysigt. Vi kollade på film i skolan och fikade, detta kommer att saknas efter gymnasiet 🙁 vi var på klassfest hos   Andreas, himla kul.
  


Jag och bästa gänget var ute och åt och levde livet. Sedan var det förfest med det andra bästa gänget och sedan gick vi alla ut, super kul kväll.

Det här var delar av mitt januari.

Kärlek,

Nellie

You may also like

1 kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *